De Tussenstand
 
 
 
 

Wist je dat?

Wist je dat?
 
 
 
  Club aan het woord  
 
 
 
Club aan het woord
Esther Vroegh
voorzitter
FC Den Bosch Foundation


Als voetbalclub is FC Den Bosch een regionaal bolwerk voor sociale interactie. De club en haar foundation kunnen ook mensen inspireren. De vraag is hóe wij dit vermogen kunnen aanjagen voor een positieve impact op onze samenleving?

Wij denken dat drie dingen belangrijk zijn: een community creëren, een gevoel van ‘dichtbij mij’ én mensen in staat stellen om te kúnnen deelnemen.

‘Scoor voor je Club met Dappre’ is als uniek maatschappelijk digitaal ecosysteem daar een uitstekende katalysator voor. Het laagdrempelige uitgangspunt, met spelregels die gericht zijn op collectieve waarden en belangen, is evident.

Binnen de gefaciliteerde omgeving, waar de deelnemer zelf de regie heeft, opent Scoor voor je Club deuren naar nieuwe verbindingen tussen supporters, inwoners, bedrijven en instanties. Een win-win-win! Verbindingen die voor alle betrokkenen waarde hebben.

Scoor voor je Club is voor FC Den Bosch een buitenkans om nog meer een ‘club van iedereen’ te worden. Het is een sympathieke tool. Je doet iets kleins met een groot effect. Dat past helemaal in de huidige zeitgeist en de ontwikkelingen die gaande zijn op het gebied van ‘transitie macht naar publiek’, ‘regionalisering’ en ‘netwerkvorming’.

Het partnership met Scoor voor je Club is vernieuwend, omdat goed doen en goede zaken doen elkaar niet in de weg staan, maar elkaar juist versterken!
 
 
 
 
  NOC*NSF  
 
 
 
Nieuwe Flyers
nu beschikbaar

 
Onze nieuwe flyers zijn nu gratis als pdf te downloaden in de Scoor voor je Club Toolkit! Leuk om zelf te lezen maar ook om te delen met je netwerk!
 
 
Flyers
 
Naar de Toolkit
 
 
 
  vanHaren  
 
  Ben je ondernemer?  
 
 
 
Ben je ondernemer?


Scoor voor je Club helpt ondernemers structureel aan omzet. Wil je lokaal betrokken zijn door de achterban van clubs en verenigingen een bijdrage te geven na een aankoop in jouw winkel? Word ook Partner! Je kiest je eigen bijdrage.

Voor winkelketens betekent Scoor voor je Club nationale regie over lokale betrokkenheid!


Meer info en aanmelden
 
 
 
 
  's-hertogenbosch'  
 
  Ben je clubbestuurder?  
 
 
 
Ben je clubbestuurder?


Geef jullie eigen Digitale Clubkaart uit. Een sympathiek cadeau aan je leden waarmee ze euro’s kunnen sparen voor zichzelf en voor jouw club of goed doel naar hun keuze. Hoe? Door bij deelnemende lokale ondernemers aankopen te doen en te pinnen. Pinnen = sparen.

Er kan al voor meer dan 100 maatschappelijke organisaties worden gespaard bij 270 deelnemende ondernemers! Doet jouw club, vereniging of goed doel nog niet mee? Mis geen euro en geef je achterban een prachtige tool die automatisch werkt voor iedereen!

Vraag jullie Digitale Clubkaart binnen 2 minuten aan.


Meer info en aanmelden
 
 
 
 
  Tip  
 
 
 
Scoor voor je Club
In het veld
 
Nieuws.nlSpar UniversityFC Den Bosch Business MagazineInto Nijmegen
 
 
 
  Actueel  
 
  Archief  
 
  Doe je ook mee?  
 
 
 
Vertegenwoordig je een club of ben je een ondernemer die graag deel uitmaakt van deze beweging?
Doe je ook mee?

 
Aanmelden club Aanmelden ondernemer
 
 
 
 
 
Tips?
Heb je zaken gemist? Zijn er onderwerpen waar je meer over wilt lezen? Of heb je tips en suggesties om DE TUSSENSTAND te verbeteren? We horen graag van je. Dat kan eenvoudigweg door een mailtje te sturen aan detussenstand@scoorvoorjeclub.nl
 
 
Volg ons


LinkdIn Instagram
 
© Copyright Scoor voor je Club 2022
Alle rechten voorbehouden