De Tussenstand
 
 
 
 

Wist je dat?

Wist je dat?
 
 
 
  TUI sponsort graag jouw club  
 
 
 
Partner aan het woord
TUI sponsort graag
jouw club!


Per 1 april zijn 15 TUI reisbureaus in de regio’s Tilburg en Utrecht Scoor voor je Club Partner! Het lokale TUI Team benadert actief sportverenigingen, culturele instellingen en goede doelen om aan te haken bij Scoor voor je Club.

TUI klanten die deelnemen aan Scoor voor je Club scoren € 20 per boeking en bepalen zelf welke Club ze hiermee willen ondersteunen.

Nadia Benjaddi, Retail Regional Manager:
“Als trotse Partner van Scoor voor je Club zijn we in staat lokaal relevant te zijn voor alle maatschappelijke organisaties, onze klanten en medewerkers.

Onze medewerkers krijgen vaak vragen of TUI een sportclub of goed doel kan sponsoren. Binnenkort gaat dat geheel automatisch via Scoor voor je Club in de Dappre app. Nu kunnen onze medewerkers pro-actief ‘clubs’ benaderen en zeggen we: TUI sponsort graag jouw club! ;-)”
 
 
 
 
  Sportbond aan het woord  
 
 
 
Sportbond aan het woord
Theo Fledderus
Directeur KNHS


“Wij geloven als KNHS in de kracht van de verbinding. De onderlinge verbinding in de rijvereniging waardoor het nog leuker is om paardensport te bedrijven, maar ook de verbinding van de rijvereniging met het lokale bedrijfsleven.

Scoor voor je Club maakt die verbinding duurzaam mogelijk. En zorgt dat het nog leuker wordt om te sporten door een continue geldstroom naar je vereniging en naar jezelf als sporter als je koopt bij lokale winkels en bedrijven.

Daarbij komt dat Scoor voor je Club super simpel werkt, volledig privacy proof is en steeds weer nieuwe gave toepassingen ontwikkelt!”
 
 
 
 
 
 

Tussenstand Clubs

Deze clubs doen al mee!
 
Scoor voor je Club Gemeenten
 
Spaar jij al voor een club?

Kies een club
 
 
 
 
Een Greep uit
onze partners
 
Een Greep uit onze partners
 
Bekijk alle Partners
 
 
  Dappre, De beste app voor pasjes op je iPhone  
 
 
 
In de media
“Dappre, De beste app
voor pasjes op je iPhone”


Naast je Digitale Clubkaarten kun je ook al je klantenpasjes en cadeaukaarten aan Dappre toevoegen. Volgens icreatemagazine.nl is Dappre de beste app voor pasjes op de iPhone!

Lees het volledige artikel
 
 
 
 
  Scoor elke euro!  
 
 
 
 
Scoor elke euro!


Scoor voor je Club werkt helemaal automatisch in de handige en privacyvriendelijke Dappre-app omdat je als deelnemer je bankrekening(en) koppelt aan je spaarpot.

Als je een betaling doet bij een Scoor voor je Club Partner, zie je binnen 24 uur wat er in je spaarpot is gestopt.

De koppeling staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank en die verplicht dat de koppeling elke 90 dagen opnieuw geactiveerd wordt.

TIP: Zet je meldingen in Dappre aan en krijg elke 90 dagen een herinnering. Zo blijf je elke Euro scoren!
 
 
 
 
 
 
 
Een clubkaart toevoegen
Een clubkaart toevoegen
Scoor voor je Club & Dappre
In minder dan 60 seconden
In een reeks korte video’s laten we je zien hoe je het maximale uit Scoor voor je Club haalt
 
 
 
 
  Olie&zo  
 
 
 

De app uitgelicht

In iedere editie van DE TUSSENSTAND brengen we een
onderdeel van de app onder de aandacht.
Deze keer: de Persoonlijke Spaarpot


Scoor voor je Club Features


Powered by Dappre
 
 
 
  Vincent de Vries  
 
 
 
In gesprek met...
Ambassadeur
Vincent de Vries


Als ambassadeur ben ik trots om een positieve bijdrage te leveren aan Scoor voor je Club. Als voormalig topsporter weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om voldoende geld te hebben, zodat sportieve ambities waargemaakt kunnen worden.

Als eigenaar van sportsponsorbureau Match en Fit heb ik dagelijks te maken met het onderwerp sponsoring. Onze organisatie heeft als missie om continuïteit te creëren in het sportlandschap. En dat is precies wat Scoor voor je Club doet. In deze tijden is voor veel sportclubs sponsoring een moeilijk onderwerp. Dagelijks praten we met verenigingen die op zoek zijn naar sponsoring. Door middel van Scoor voor je Club brengt de club, met weinig inspanning, een structurele geldstroom op gang. En waar ik als ondernemer persoonlijk veel waarde aan hecht is het lokaal kopen. Bij Scoor voor je Club komt alles samen.

Er wordt niet alleen een oplossing gefaciliteerd voor de dagelijkse problematiek, maar het systeem brengt de sport en bedrijven letterlijk met elkaar in contact. Daarom zet ik mij graag in als ambassadeur om bij te dragen aan een gezonder en gelukkiger Nederland.
 
 
 
 
 
 
 
Scoor voor je club op
New Business Radio


Scoor voor je club op New Business Radio In Marketing Report ontvangen presentator Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt, elke derde dinsdag van de maand, bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie. Ze gaan in gesprek over innovaties en trends in media, creatie en data.

Deze keer vertelt onze eigen Cindy van der Leek over Scoor voor je Club.
 
 
 
 
  Actueel  
 
 
 
Actueel

Het allerlaatste nieuws over Scoor voor je Club lees je op de Actueel pagina op onze website.


scoorvoorjeclub.nl
 
 
 
 
 
Aanmelden
 
Webinars
 
Inmiddels zijn we al vele webinars verder en worden steeds meer clubs, verenigingen, ondernemers en deelnemers onderdeel van deze beweging! Wil je ook meer weten over hoe Scoor voor je Club nou precies werkt voor jou als ondernemer en/of voor je club? Meld je aan!

Aanmelden

 
 
  Doe je ook mee?  
 
 
 
Doe je ook mee?

Vertegenwoordig je een club of ben je een ondernemer die graag deel uitmaakt van deze beweging?
We nemen graag contact met je op.

 
Contact clubs Contact ondernemers
 
 
 
 
 
Tips?
Heb je zaken gemist? Zijn er onderwerpen waar je meer over wilt lezen? Of heb je tips en suggesties om DE TUSSENSTAND te verbeteren? We horen graag van je. Dat kan eenvoudigweg door een mailtje te sturen aan detussenstand@scoorvoorjeclub.nl
 
 
Volg ons


LinkdIn Instagram
 
© Copyright Scoor voor je Club 2022
Alle rechten voorbehouden